header-mobile-logo
Language

Χωρίς γάλα

Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato nature frutta per gelateria per gelatieri professionisti
Nature Frutta

Βάση μόνο με φυσικά συστατικά, ιδανική για την παρασκευή σορμπέ φρούτων.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
Lactose Free Complete Base

Πλήρης βάση για την παρασκευή gelato χωρίς λακτόζη. Ιδανικό για λευκές γεύσεις, ρίπλες ή stracciatella χωρίς λακτόζη.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato superveg. per gelateria per gelatieri professionisti
SuperVeg

Βάση με αλεύρι ρυζιού, βούτυρο κακάο και φυτικές πρωτεΐνες για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικής γεύσης «vegan» παγωτό.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Καυτή χρήση
Lactose free Base 500

Βάση για τη δημιουργία gelato χωρίς λακτόζη. Ιδανικό για ανάμειξη με αρωματικές πάστες χωρίς λακτόζη.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato neutro 5 per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro 5

Καθαρό αλεύρι από σπόρους χαρουπιού για παροχή εξαιρετικής δομής και υφής στο gelato.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato neutro unico per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro Unico

Ουδέτερη βάση με γαλακτωματοποιητές και πυκνωτικών, ιδανική τόσο για gelato με βάση την κρέμα όσο και για σορμπέ φρούτων.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato cremoso + per gelateria per gelatieri professionisti
Cremoso +

Συμπλήρωμα τόσο για gelato με βάση την κρέμα όσο και για σορμπέ φρούτων. Ενισχύει την επαλειψιμότητα και διατηρεί τη σταθερότητα…

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato più soft  per gelateria per gelatieri professionisti
Più Soft

Ιδανικό για προσθήκη 20/30 γραμμαρίων σε όλες τις συνταγές προς αντικατάσταση της ζάχαρης, βελτιώνει την επαλειψιμότητα του παγωτού, ειδικά σε…

Μετάβαση στο προϊόν >>