header-mobile-logo
Language
CLASSIC

Fondant Sugar

Η ζάχαρη φοντάν Master Martini ξεχωρίζει για τη βέλτιστη πλαστικότητα, το ιξώδες και τη συνεκτικότητά της, καθιστώντας την ιδανική για το γλασσάρισμα της σικελικής κασάτας, των σου με κρέμα, των εκλέρ και άλλων γλυκισμάτων.
Εκτός από την κλασική εκδοχή, που παρασκευάζεται με καστανή ζάχαρη και ζάχαρη από τεύτλα, υπάρχει και μια νέα, πιο μαλακή εκδοχή που καλύπτει όλες τις ανάγκες της παραγωγής.
Με ελαφρά θέρμανση και αραίωση της ζάχαρης φοντάν με νερό, μπορούν εύκολα να επιτευχθούν διαφορετικά αποτελέσματα, τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας όσο και στο τελικό γλασάρισμα. Με τέτοια απλότητα, τα προϊόντα αυτά μπορούν επίσης να χρωματιστούν αναμειγνύοντάς τα με αδιάβροχο χρώμα.
Dettagli
Κωδικός ΠΡΟΪΟΝ
AP00AA Τυποποιημένη σκούρα καφέ ζάχαρη φοντάν
AP00BA Γυαλιστερή σκούρα καφέ ζάχαρη φοντάν
AP00CA Κρεμώδης σκούρα καφέ ζάχαρη φοντάν
ΠΡΟΪΟΝ plus ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗ
Τέλεια κάλυψη και κράτημα Γλάσο για σικελική κασάτα, σου με κρέμα, εκλέρ και άλλα προϊόντα ζαχαροπλαστικής κουβάς 15kg 990kg (11 κάδοι x 6 στρώματα)
Μακριά και ελαστική υφή Γλάσο για σικελική κασάτα, σου με κρέμα, εκλέρ και άλλα προϊόντα ζαχαροπλαστικής κουβάς 15kg 990kg (11 κάδοι x 6 στρώματα)
Μαλακή και ελαστική υφή, ανθεκτική στο πάγωμα, αδιαφανής και απόλυτα λευκή, με γαλακτωματοποιητή Γλάσο για σικελική κασάτα, σου με κρέμα, εκλέρ και άλλα προϊόντα ζαχαροπλαστικής κουβάς 15kg 858kg (11 κάδοι x 6 στρώματα)

Altri prodotti

ΖΑΧΑΡΗ
Fondant Sugar

Η ζάχαρη φοντάν Master Martini ξεχωρίζει για τη βέλτιστη πλαστικότητα, το...
ΖΑΧΑΡΗ
Decorating sugars

Ζάχαρη για γαρνίρισμα και διακόσμηση