header-mobile-logo
Language

Καυτή χρήση

Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
Base Nuvole

Ελαφριά βάση για ένα παγωτό με εξαιρετική κρεμώδη υφή, που επιτυγχάνεται μέσω μιας ισορροπίας διαφόρων σακχάρων, χωρίς φυτικά λιπαρά. Γεύση…

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato superlatte 100 per gelateria per gelatieri professionisti
Superlatte 100

Βάση με εξευγενισμένα φυτικά λιπαρά για gelato με εξαιρετική επαλειψιμότητα, γεύση γάλα/κρέμα.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato superpanna per gelateria per gelatieri professionisti
Superpanna

Βάση χωρίς φυτικά λιπαρά, πλούσια σε κρέμα γάλακτος σε σκόνη για ένα κρεμώδες gelato με εξαιρετική υπερπήδηση. Ιδανικό για ψηλή…

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato biancolatte 126 S.A.  per gelateria per gelatieri professionisti
Biancolatte 125 S.A.

Βάση χωρίς άρωμα, με εξευγενισμένα φυτικά λιπαρά και πρωτεΐνες γάλακτος, σχεδιασμένη τόσο για θερμή όσο και για ψυχρή επεξεργασία, ιδανική…

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato neutro 5 per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro 5

Καθαρό αλεύρι από σπόρους χαρουπιού για παροχή εξαιρετικής δομής και υφής στο gelato.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato neutro 10 per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro 10

Μείγμα γαλακτωματοποιητών και πυκνωτικών που χρησιμοποιούνται για να παρέχουν δομή στο gelato και να επιβραδύνουν το λιώσιμο.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato neutro unico per gelateria per gelatieri professionisti
Neutro Unico

Ουδέτερη βάση με γαλακτωματοποιητές και πυκνωτικών, ιδανική τόσο για gelato με βάση την κρέμα όσο και για σορμπέ φρούτων.

Μετάβαση στο προϊόν >>
Προ-δοσολογημένες βάσεις σε σκόνη
sacchetto di base per gelato cremoso + per gelateria per gelatieri professionisti
Cremoso +

Συμπλήρωμα τόσο για gelato με βάση την κρέμα όσο και για σορμπέ φρούτων. Ενισχύει την επαλειψιμότητα και διατηρεί τη σταθερότητα…

Μετάβαση στο προϊόν >>