header-mobile-logo
Language

Βάσεις για επιδόρπια

Basi per dessert per professionisti per dolci

Εύκολα και γρήγορα στην παρασκευή τους, αποστειρώνονται με UHT και εγγυώνται σταθερότητα και σταθερή ποιότητα. Για την αποθήκευση των άθικτων συσκευασιών αρκεί ένα δροσερό και ξηρό μέρος (μέγιστο 20° C).

Basi per dessert per professionisti per dolci
Βάσεις για επιδόρπια
brik dessert
Dessert for Crema Catalana

Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευκολία στη χρήση, λίγες μόνο ενέργειες αρκούν για να αποκτήσετε εξαιρετικά επιδόρπια που μπορούν να ολοκληρωθούν και…

Μετάβαση στο προϊόν >>
Βάσεις για επιδόρπια
Brik di base pronta per Dessert Creme Caramel per professionisti
Dessert for Crème Caramel

Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευκολία στη χρήση, λίγες μόνο ενέργειες αρκούν για να αποκτήσετε εξαιρετικά επιδόρπια που μπορούν να ολοκληρωθούν και…

Μετάβαση στο προϊόν >>
Βάσεις για επιδόρπια
Brik DESSERT MASCARPONE per professionisti
Dessert per Tiramisù

Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευκολία στη χρήση, λίγες μόνο ενέργειες αρκούν για να αποκτήσετε εξαιρετικά επιδόρπια που μπορούν να ολοκληρωθούν και…

Μετάβαση στο προϊόν >>
Βάσεις για επιδόρπια
brik di preparato per dessert al cioccolato per professionisti
Chocolate Dessert

Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευκολία στη χρήση, λίγες μόνο ενέργειες αρκούν για να αποκτήσετε εξαιρετικά επιδόρπια που μπορούν να ολοκληρωθούν και…

Μετάβαση στο προϊόν >>
Βάσεις για επιδόρπια
brik di preparato per dessert al gusto panna cotta per professionisti
Panna Cotta Dessert

Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευκολία στη χρήση, λίγες μόνο ενέργειες αρκούν για να αποκτήσετε εξαιρετικά επιδόρπια που μπορούν να ολοκληρωθούν και…

Μετάβαση στο προϊόν >>