Language

Υποκατάστατο λευκής σοκολάτας σε δίσκους

Στη μαύρη, γάλακτος και λευκή έκδοσή τους, είναι ιδανικές για την επικάλυψη μπισκότων, κέικ και ντόνατ. Για να εξασφαλίσετε την καλύτερη απόδοση, προτείνεται να λιώνετε τη μαύρη σοκολάτα σε θερμοκρασία 45°C, ενώ τη γάλακτος και τη λευκή στους 40°C.

Dettagli
Code Προϊόν
AX45ZE Υποκατάστατο λευκής σοκολάτας σε δίσκους
Μορφή Συσκευασία Παλετοποίηση
σακούλα 1 kg χαρτοκιβώτιο 10 kg (10 x 1 kg) 400 kg (8 χαρτοκιβώτια x 5 στρώματα)

Altri prodotti

Υποκατάστατα
Sacchetto di  surrogato in dischi Gran Centramerica Arancia Δίσκοι πορτοκαλιού Centramerica

Με φυσικές χρωστικές και αρωματικές ουσίες, είναι ιδανικές για τον αρωματισμό...
Υποκατάστατα
Sacchetto di  surrogato in dischi Gran Centramerica Limone Δίσκοι λεμονιού Centramerica

Με φυσικές χρωστικές και αρωματικές ουσίες, είναι ιδανικές για τον αρωματισμό...
Υποκατάστατα
Sacchetto di  surrogato in dischi Gran Centramerica Pistacchio Δίσκοι φιστικιού Centramerica

Με φυσικές χρωστικές και αρωματικές ουσίες, είναι ιδανικές για τον αρωματισμό...